Anotace: Nic už nebude lepší, pane A., pro co ještě žijete?
Zkus Boba Dylana a jeho nejlepší, také nejlepší píseň MINULÉHO století!!!!
Třeba se opravíš, a když ne...máš na to právo! Časem možná ta píseň do tvých prapozdních let odplyne!!!
09.06.2006 18:01:00 | Mirka Hedbávná
tohle se mi opravdu moc líbí, zřejmě taky proto, že svůj další osud vidím podobně... :)) :((
08.06.2006 21:09:00 |