Zvony
Anotace: Když zvoník mlčí...
Do každého dne
vítají nás zvony
svými překrásnými zpěvy
bez melodie.
A když jednou
zapějí věc smutnou
a tón s tónem se míjí,
pak přijdou zlí lidé,
kterým jinakost se příčí
a vyrvou těm zvonům srdce.
A pak, ráno místo klekání,
uslyšíme němé tesknění,
tiché vyčítání,
mlčení,
ticho...
Komentáře (0)