-bez názvu-
Stačí abych se podíval co je před námi
Dómy, nadprostor, akry skla, záře
Nad mraky, třpytí se, lidská civilizace
Stakilometry dálky cesty
Vstříc našemu světu
našemu
chtěl bych vidět slunce nad tisíci tunami betonu
kde uprostřed tovární haly
je skryt zdroj energie
kam rozbytou výplní mohutných zdí
vniká úzký paprsek
a klaní se mi ke kolenům
Komentáře (1)
Komentujících (1)