Anotace: Blbůstka,kterou jsem napsal na svou příbuznou.Třeba v tom poznáte i vy někoho ze svého okolí...
..aneb:
koupíte-li 150 rohlíků,
dostanete dalších 150 zadarmo!
A to se vyplatí!!
(ale mezi náma-kdo má potom ty tvrdý rohlíky pořád žrát, že?)..
j.c.ben
09.06.2006 12:56:00 | j.c.