Kometa
Anotace: O zážitcích, které zbydou.
Život je jak kometa,
vystřelená do světa,
jen její stopu vidíš
bloudíš světem a pak zmizíš.
Ta krátká pouť tímto světem,
čeká na Tvé zážitky,
leť vždy spravým směrem,
a hltej všechny požitky.
Jediné co odneseš si,
zůstane všem skryto,
budeš o tom vědět jen Ty
v srdci to máš vryto.
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)