Smiluj se nade mnou, srdce moje!
Smiluj se nade mnou, nemám čas,
pátrat a zkoumat kam utíkáš.
Smiluj se nade mnou, nic to není,
dříve než dospěji k rozuzlení.
Pojď a sraž mě na kolena,
daruj mi jména bezejmenná.
Smiluj se nade mnou, nač ten strach?
Nač věčné brouzdání v pochybách!
Čekám na TVOJE rozhřešení,
srdce moje, nic to přec není.
Smiluj se nade mnou, neměj strach,
opustit peklo v Tvých výšinách.
Nesni a odpusť, nedoufej.
Duši mi v očistci vykoupej.
Přestaň se toulat vesmírem,
kroky jsou stvořeny pro chladnou zem.
Smiluj se nade mnou, srdce moje!
Nestůj a vyveď mě z Tvého boje.
Komentáře (1)
Komentujících (1)