O Tobě...
Anotace: o princezně a pocitu
Jsi něco, co jsem chtěla vždycky mít,
něco, o čem jsem dlouho mohla jen snít.
Ve vesmíru pevným bodem,
košem za tři body prvním hodem.
Zaměstnaným andílkem malé princezny z říše snů,
co mi bude oporou, až do konce mých dnů.
Budeš mi vyprávět pohádku, až budu chtít spát,
a já si přeju, ať každý může někoho jako jsi Ty znát.
Když jsem Ti nablízku, cítím se v bezpečí,
je to jako usínat v silákově náručí.
Od té doby, co Tě smím znát,
už vím, co znamená opravdové mít rád...
Až přijede princ a bude chtít
odvézt princeznu z říše snů,
dej, prosím, pozor, ať je to
ten pravý princ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)