Chci
Anotace: každej něco chce... ve smyslu snů..
Chtěla bych být princezna z hradu,
chtěla bych létat mezi draky,
být krotitelka hadů,
či znavena lehnout na mraky.
Být tygr nebo šelma jiná,
lovec s prsty na ocelové spoušti,
lední medvěd - snášet ledové klima,
ještěrka přežívající v poušti.
Jak delfín v mořích modrých,
jak pták vznášet se vzduchem,
být mezi lidmi srdcích bodrých,
jak zvuk projít tvým uchem.
Chtěla bych tančit s vlky,
s vlkodlaky výt,
brodit se přes potoky a řeky,
v šlépějích jejich tlap jít.
To, že chci nepomůže však,
nereálné v této době temna,
z duší lidí je již pouhý vrak,
to ti řekne každý, nejen vědma.
Komentáře (2)
Komentujících (2)