Anotace: ...když vám je 26 a najednou zjistíte, že vám z ničeho nic začne řednout vaše bohatá hříva... ...to pro chlapa velmi těžké bývá...
:o)
tak tahle mě pobavila...
že si s tím starosti děláš... :o)
ať už háro nebo pleš,
co je uvnitř, tomu věř... :o))
12.06.2006 11:03:00 | Cecilka
a boha! tanicka je nějaká vlaso-znalá! k tomu sexu- nemůže to být obráceně? ne že bych se chlubil, ale sex je jedním z mála věci, které nemám deficit. cizí polštáře- to taky ne. takže- žeby geny? ;-) ps: po pravdě, ono to až tak hrozný není. jenom mně napadlo do budoucna, až jednou opravdu člověk-chlap přijde o své háááro...
12.06.2006 09:22:00 | Martyn