Utajený
Znám ho jenom krátce,
do hlavy se mi vryl,
je to všech umělců vládce,
ale není to Kryl .
Nepovím Vám jak se jmenuje,
jaké krásy v sobě skrývá,
u mě,ale boduje,
a tak to prostě bývá.
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, Bean, Bíša, mexico
Komentáře (3)
Komentujících (3)