Má dlouhá cesta
Anotace: není to o cestě, která je vidět..
Nechť je mi nadělena síla stoiků,
ustát ty střípky zla,
nechť je mi Epikůros ku pomoci,
až budu hledat cestu temnou nocí.
Snad mají pravdu oni snad ti,
mé srdce bude beztak rychle tloucti.
Snad osud je, snad není,
kdy na cestě spatřím světlo denní?
Komentáře (2)
Komentujících (2)