je to..no coz oto je to pekne,ale na me az moc nezvykle..ale jinak dobr..
12.06.2006 21:18:00 | Lady Celebrian
Originální, zajímavé..Když jsem si to četl zpíval jsem si každé to slovo stupňujíc vždycky o stupeň výš.
Jen ten překlad mi nepřinesl nic nového.
60b., s pozdravem Stín
11.06.2006 15:53:00 | WhiteShadow