Já a obloha
Anotace: Možná nepochopíte tak úplně její smysl, tuhle básničku sem psala ve 13 a kdo by si pomyslel,že je o nezdařené sebevraždě.
Když mlha zvedá se,
já stoupám s ní.
Budu blíž k obloze,
i dotknout se smím
Pak ale najednou,
něco se stane
a já z tý oblohy
sletím až na zem.
Je to tak dokola
je to tak pořád
Tak kde je klíč,
kde je... potvora.
Kde je můj klíč
k tý mojí obloze
leží snad někde
jenom tak v záloze?
Už nechci znova,
nahoru-dolů
Proč já a obloha
proč nejsme spolu?
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)