Vypsané pero
Anotace: Nejsem jak ono... Snad.
Zapomněl jsem pero na stolku.
Vyschlo mi.
Tužku bych ostrouhal
ale co se zaschlým inkoustem?
A větřík zafoukal,
Nadzvedl ubrusu modrý lem
a převrátil kalamář.
K čertu s vším!
Smáčel mi zánovní snář
a tak nevím, co dnes sním.
Radš otevřu jednu vodku
upadnu do zapomnění...
Zapomněl jsem pero na stolku.
Vyschlo mi.
Komentáře (1)
Komentujících (1)