Anotace: ...............................................
Ahoj, to jsem zase já. Když jsem psala, že jsou tam chyby, myslela jsem pouze chyby v textu(špatně napsaná slova), jako například místo pod máš jen pd.....
Jinak se mi ta báseň po všech směrech líbí, je stejně depresivní jako život sám.Tak se měj a já se omlouvám za to nedorozumění:)
08.08.2006 14:39:00 | Karmina
Je to monológ,no nevím,mám smíšené pocity..matka kus ledovce, kam. přesladce...
12.06.2006 12:56:00 | Jarky