Novoroční 2005
Jaro, léto, podzim, zima
další rok zas bude prima!
od ledna až do prosince
ať nechybí v kapse mince
12 krásných měsíců
malebných a voňavých
velkou spoustu bezva dnů
neprožít je byl by hřích..
Možná budem občas plakat
trápit se a nosit smutek
nebudem však z mostů skákat
uděláme dobrej skutek
Od srdíčka bez váhání
lásku dejme, plňme přání
usmějem se, pohladíme
pomůžeme, poradíme..
Snad by to i za to stálo..
věřte milí kamarádi
že to není vůbec málo..
když se lidi mají rádi…
Komentáře (0)