Anotace: ............co zmohl malý hošík.......pro záchranu duší.....měl pihatý nosík....a my byli hluší.......
Gratuluji. Cit, nápad, podání. Talent. Jen chvála. A srozumitelný.
S tím by kulturně-kritická esa z tohoto serveru neměla mít potíže.
04.08.2006 16:13:00 | weitinger
Tak jsem si pochytala zuby...vazne uzasny..dech berouci od srdce a opet lecos rikajici..jak ty jen to delas..mno nic..sikulka..
12.06.2006 21:50:00 | Lady Celebrian