Čau ségra, myšlenka dobrá, ale za půlkou básně se dostávám na rozcestí a nevím kudy, a než jsem se rozmyslel, tak my ujel autobus s nečekanou pointou.
16.06.2006 09:49:00 | Tomáš Takový
je v tom pravda. sám nevím jaký to bude až se někdy ohlídnu za sebe. možná si to chtělo ale trochu pohrát s formou a slova trochu zabalit do alobalu fantazie.
12.06.2006 21:17:00 | kulishak
je v tom pravda. sám nevím jaký to bude až se někdy ohlídnu za sebe. možná si to chtělo ale trochu pohrát s formou a slova trochu zabalit do alobalu fantazie.
12.06.2006 21:09:00 | kulishak