den soumraku...
už dávno se nad námi stmívá
a znamení doby neumíme číst
jen ruka sochy stále živá
dosud neotočila poslední list
je nádherné číst tvé verše, ztrácet se v nich a zase nalézat...
10.07.2006 20:47:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
...slova ze snů
velikou moc mají,
takovou, že přemohou
i všechny světa žaly...
Klaním se, básníku!! :o))
13.06.2006 07:46:00 | Cecilka