Pro něj
Anotace: Pro přítele, který navždy zůstane v mém srdíčku.
Jsi skvělý človíček,
jsi někdo, před kým,
můžu myslet nahlas,
jsi někdo, kdo mě zná a
přesto mě má rád,
jsi někdo, kdo mi pomůže
kdykoliv potřebuji,
jsi můj přítel,
a já ti za to děkuji.
Přečteno 744x
Tipy 2
Poslední tipující: Aliklat
Komentáře (0)