Límečky
Anotace: .....................................
Strop kreslí obrazy
..velké lidské hlavy
Kapička horkého potu
..sformuje obavy.
Vypůjčená těla druhých
..z každého džbánku zloby
v závěji talismanů.
Každá rada drahá,příteli!
Voňavé klišé,obchází tiše
..a podle.
Že usekl jsi hlavu soše!
..Modle?!
A ani třicet překrásných obrazů
nezmění ženu
..k tomu Tvému.
Komentáře (3)
Komentujících (3)