Seskládaný svět..
Anotace: ...seskládaný z nás dvou..z našich slůvek a obalen naším přátelstvím...Pro Alí, mtmmr zlatíí a Friends F.O.R.E.V.E.R!:)
Vystřihnu ti radost z rozkvetlé
louky
za rámeček i s věnováním
zatavím
Chytnu tě za ruce a budeme
jak dva blázni
uprostřed vesmíru...
„Půjčíme si hvězdy?“
Vstoupíme spolu to tichých nocí
a uděláme z nich
náš
vykřičený svět...
... seskládaný ze smíchu
slunečních paprsků
...seskládaný z nás dvou
a našich pomatených slůvek...
Komentáře (3)
Komentujících (3)