Anotace: kéž bych se tak mohla odpoutat od země
Zeby spatna nalada?..tak vetsinou tyhle basnicky vznikaji ne..respektive ona nebo moc starosti..myslim ze kazdy mame sve a vime o cem mluvime a proto se mi to moc libi..taky bych to sem tam brala..jen tak uletet..moc hezky..
13.06.2006 20:02:00 | Lady Celebrian