Anotace: tak už pochop,že chci někoho jinýho!!!
Nejak se nemuzu rozhodnou jestli se mi to libi nebo ne..na jednu stranu je to pekny,ale neco mi tam nesedi..jen porad nevim co..asi to tema..basnicka je moc mila nato o cem pises..tedy..jen muj nazor..
13.06.2006 20:27:00 | Lady Celebrian