Převozník
Anotace: ..jedna ze života
Převozník na břehu
Tiše si zívnul
Proč musí do běhu
Životů psát
Brát šanci na něhu
Mazat dny v týdnu
Sirkami do sněhu
Naději tát
Osudy pečetí
Mávnutím vesel
Bez špetky dojetí
Otevře hráz
Jen občas samota
K nohám mu klesne
A vítr zamotá
Do vlasů mráz
Převozník z hladiny
Dny lidem ztrácí
Je sám a jediný
Chce se mu spát
Čekaje na stíny
Z lahve čas nalévá si
Pár kapek na kuráž
A tiše se smát
Komentáře (1)
Komentujících (1)