Waiting
Anotace: ..osud si najde cestu..
chodím v kruhu
odevzdaně
čekám
tiše
s pokorou
co se stane
..nic..
ticho s vůní
pohasínajících svic
mi snad napoví
kudy dál..
a on?
s beznadějí v hlase
klopýtal
třásl se
pohled plný prázdnoty
spaloval..
a oba
on i já
jsme čekali
až se mlhavé mraky
rozkalí
...
Komentáře (3)
Komentujících (3)