Po dlouhé době jsem opět zabrousil na liter a pochopitelně,jak už je mým zvykem, jsem se byl podívat co nového jsi napsala. A jak už se tak stává krásným pravidlem, jsem opět naprosto uchvácen, tvůj talent je neskutečný, smekám před tebou!
14.08.2006 23:38:00 | Infinitus