knihovnička
Anotace: pro děti a babičky které mají rády knížky
V přihrádce plné pohádek
tam musí být vždy pořádek,
princezny,draci,loupežníci,
sněhurka i její trpaslíci
všichni tu pěkně pohromadě
čekají úhledně v jedné řadě
až zase další pohádku
babička přečte vnoučátku.
Komentáře (3)
Komentujících (3)