fšem CDromům
Anotace: ale hlavně rumunům
co se stalo tejdle paní
proč tu klečí co to žvaní
ruce vzpíná drží dítě
až daj drobný nakrmím tě
barva snědá chrup se leskne
drobný mizej v blůze těsné
je tu líp než v bukurešti
je kam zalízt v mrazu dešti
až se sejdou nad obsahy
kapes svých a zákoutí
zapějou si romské písně
či je slza zarmoutí
a když dítě zatkne orgán
a k pěstounům umístí
i to v plíně s palcem v hubě
slušnej zisk jim zajistí
ta snědá co pod schodama
smutně žádá o zbytky
drž si pevně svoje kapsy
zlato schovej do kytky
tak se žije v zlaté praze
přespolní tu smejvaj saze
cizincum je tuze blaze
nedaj..ležej na podlaze
tak zůstante radši doma
krmte kamna polomem
na problémy máte hospu
rychlík brzdí za domem
Komentáře (0)