Anotace: ...nebo ženy :) ...dnes je tu nějak smutno ...jedna pro zasmání,pobavení a nepřístupná mládeži :))
Když dáváš srdce na dlani
a v myšlenkách máš obavy,
pak doživotní zaručení
se asi vážně týká toho "zavrnění"... ;o)))
15.06.2006 08:50:00 | Cecilka
Cha, cha, cha, tak takhle po ránu a hned taková košilatá? A jestli zase nepochopila...Zvláštní názor na všechno, čerstvé oči, jen tak dál ve stejném duchu - vzruchu!!!! :-)))
15.06.2006 07:48:00 | Jarky