Sebezpyt
Anotace: O jedné z mojich nejhorších vlastností...
Jsem zase ten třetí vzadu
s tlamou tichem zalknutou
kývaje na cizí radu
mým rozumem netknutou
Tančím jak mi pískávají
svůj nesouhlas skrývám
těžké chvíle nastávají
když sebezpyt zpívám
Komentáře (2)
Komentujících (2)