Hojas Péťo.
Vysvětlení ke "krtkovi": Já žádnou zahradu UŽ nemám (měla jsem 4000 m) a tudíž krtky nelovím a ani jsem je nelovila. Jen jsem jim vždy rozhrabala jejich hromádky.
Nech i toho Tvého žít
a on si bude pěkně snít.
:-))
17.08.2006 17:51:00 | Roko
Poslouchej Ty človíčku....
Veř, že Roko je "děvče",sice životem už školené, k důchodu asi stejně daleko jak na základní školu, ale holka teda jsem.Aj paní doktorka to říkala...
Až budu mít krapek času, já si Tě tady proštuduju pod lupou, jseš nějakej moc pilnej, to je na dýl, než na jedno odpoledne. To víš - nestíhám, moc já toho mám.
Tak zatím ahojky a pěkný den :-))
24.07.2006 12:33:00 | Roko
Děcka, fakt jste mě potěšily, že to nezůstalo bez odezvy. To hřeje u srdce.
03.07.2006 17:32:00 | weitinger
Uprostřed jsem si říkala, že to snad báseň není...jenže pak mi to secvaklo...dřív, než jsem si přečetla JirkaSe...a stejnej pocit z tebe mám...je to báseň, protože takovej je život, když se dobře díváš ;-)
03.07.2006 15:57:00 | no
Někdy mám pocit, že chci všechno říct. Všechno! jedu městem, někam jdu, či někde jsem a napadají mě takové ty souvislosti, ta propojenost všeho a všech. Zároveň ale vím, že to nikdy nebudu moct vměstnat do jedné jediné básně, což je škoda. Z tohoto cítím něco podobného. Myslím, že to tam obdobně vře a bublá a jsem rád, že nejsem tak docela sám. Byť to působí jakoby nesourodě, mně se to velmi líbí.
15.06.2006 13:54:00 | JirkaS