Anotace: Takový výkřik do tmavomodré tmy --- byla jedna diskuse, co se změnila v osobní obviňování ...
- - -
Jen mne inspirovala diskuse o mokrém dešti - nic víc to neznamená, že jsem tu byl ...
Když pláče déšť…15.6.2006 | Hary_nš
--------------------------------------------------------
...ale znamená: viz diskuz. forum...seš jak ,,najatý slídil" lezeš pod moje díla a přikládáš komentářům své významy, jsi tím už opravdu nechutnej! Najdi si se svou paničkou jinou oběť,nudíš mě...
15.06.2006 16:02:00 | no
Tentokrát neboduji ani snahu...snahu rejpat totiž neoceňuji...jsi stále trapnější a trapnější...nech mě laskavě už napokoji, nevšímej si mě a já si nebudu všímat tebe...snad to zvládneš.
15.06.2006 15:59:00 | no