Anotace: to mě napadlo včera než sem usnula..
Sbírka: Básničky, písničky, vyprávěnky a říkanky aneb co jsem tvořila jako malá a nechce se mi to mazat.
..no tedy, být napaden před spaním sardinkami!
tady si fakt už každý dělá co chce... :o)))
ps:kdyby si to zařadila mezi srandovní, tak bych i hodnotil.
j.c.ben
16.06.2006 00:58:00 | j.c.