Anotace: Nic není ztracené navěky, jen život a chvíle, kdy se snažíte překřičet bouři. Nerytmický blankvers,doufám...
tak nevím..co bych dodal..
na ten tvůj blank..
snad jen..zas jsem se poddal
jedeš jak tank
líbí se mi to
noční život
naděj ve snění..
a přeju ti to
ať jsi pilot
po noci krásné když
přijde probdění...
16.06.2006 07:50:00 | Bean
Už jsem to jednou psal..píšeš dobře. mě se Tvoje věci v zásadě líbí všchny..
16.06.2006 07:48:00 | skaj