Jsi
Anotace: Jsi moje.....všechno!
Jsi můj svět a moje touha,
jsi můj bílý květ,
jsi moje báseň dlouhá.
Jsi můj provaz, co spoutal moje ruce,
jsi člověk, který má navždy moje srdce.
Jsi oheň, u kterého se hřeju,
jsi dárek, který si dlouho přeju.
Jsi moje voda, kterou denně piji,
jsi moje studánka, ve které se myji.
Jsi moje všechno a moje druhé já,
s tebou necítím žádné peklo,
a naše láska není prolhaná.
Jsi moje kapka vody, bez který nemohla bych žít,
jsi můj miláček se kterým chci společnou cestou jít.
Jsi moje láska a moje touha,
jsi báseň nekonečně dlouhá.
Jsi moje poupátko růže květ,
jsi pro mě prostě celý svět!
Komentáře (0)