Sladké je žít
Anotace: Velmi optimistická.
Sladké je žít
rozhlašoval kolem
a za dva dny si omotal smyčku
přes dveře u koupelny
Něco mu našli
Zahlédl jsem tě v pátek u modrýho domu
když zmizel z ulic ruch
národa cestovatelů
Podle chůze jsem tě poznal
V lidovce naproti zkoušel soubor
hrála božská flétna a varhany
Je to zvláštní
ale přišla jsi zrovna
když jsem tě nejvíc potřeboval, a když jsem tě nejmíň čekal
Koloběh osudů
To byl konec léta
Beránek za tebou pálil
Snílek Beránek
Učil se po večerech cizí jazyky
věřil v lepší život
Taky pro tebe odešel
Samozřejmě
bez malérů se nic neobejde
A mně se zdá
že jich mám víc než ostatní
než třeba Olda
A není šance,
že by se to mělo zlepšit
A jsem v tom zase po uši
jak za mlada
Mám v hlavě jen tebe
Nic netrvá věčně
ani láska k jedný slečně
Ani doba mezi válkou
předposlední a poslední
Ani láska našich dětí
Ani láska k bláznovi
co je mu s tebou tak dobře
Tokyo, Tahiti, Paříž
Komentáře (4)
Komentujících (4)