...se teda omlouvám a příště tě na ty knedlíky pozvu včas :-))) Ne, líbí se mi to a nevím proč mi to je tak blízké...asi budu přemýšlet ...au au au :-)))
03.07.2006 16:03:00 | no
Dík, literární (tak to je příšerný slovo, čím by se dalo nahradit?) začátečník zrovna nejsem.
16.06.2006 12:43:00 | weitinger