...jednou jsem jako malý napsal:
Já jsem já a kdo je víc?
Já, i když někdy s tváří dravce
Já jsem já, svět popelnic
když srážím hlavu matce
Já jsem já a kdo je víc?
Já, co místo vlasů ostnaté má dráty
Já jsem já, svět popelnic,
když srážím hlavu táty
Já jsem já a kdo je víc?
Já, když beru věci hákem
Já jsem já, svět popelnic,
když brečím před děcákem...
ani nevím, proč. Asi jsme měli podobný pocit...
16.06.2006 11:50:00 | JirkaS