safirový sen...
Anotace: ...nebo je to skutečnost?
Modrá barva safírů
hoří v záři blesků.
Závodí s hromy její hlas mocný
a každý se jej bojí.
V pokoře klečí a hlavu skloní
největší z velkých
králové zemí.
Ta moudrost věků z očí jí sálá,
přestože ona sama je mladá.
Dědictví otců v krvi jí koluje
kouzelnou mocí prastarou panuje.
Šupiny svítí, lesknou se jak drahokamy
a drak letí nocí pod hvězdami...
Komentáře (2)
Komentujících (2)