třeba jen... :o)
a já teď děkuju tobě, Kulíšku, za ten srdíčkový komentík, protože přesně tohle jsem měla v plánu...
naťuknout vzpomínání na pohádkově malovaný léto,
který může zavonět třeba babičkovskou bramboračkou...
nebo obyčejným ohníčkem, či nočním strašením... :o))
Málo lidí se poslední dobou usmívá... netuším proč...
Moc děkuju za to, cos mi napsal!!!
03.07.2006 14:19:00 | Cecilka
"A třeba jen proto žiju" a nemusí to být špatnej život...spousta lidí žije pro mnohem mnohem míň....hezká báseň.
16.06.2006 17:04:00 | Epona