Na křídlech Paegase snila jsem svůj sen
Snila jsem dlouho svůj nebesky modrý den
Se zavřenými víčky toulala se barevnou krajinou
Letěla jsem k výšinám s myšlenkou nevinnou
Dotýkala jsem se směle paprsků hvězd
Nepočítala jsem délku uražených cest
Prameny paměti blaženě jsem pila
V knihách života dychtivě jsem četla
Po svítící se duze brouzdala se bosa
Na nahém těle mě chladila ranní rosa
Slepá jsem vnímala krásu všech krás
V nebi jsme viděla zářící svatozář