Po vzoru té slečny z časopisu...
Po vzoru té slečny z časopisu
si černým kartáčkem nabarvit řasy,
tmavou tužkou oči orámovat,
zvýraznit rty s „malou“ pomocí rtěnky
a tváře broskvovou si vymalovat.
Nakonec obličej pudrem poprášit,
zkontrolovat věrnou podobu v zrcadle
a kam jinam než do práce vyrazit
a jako každý den dělat figurínu ve vitríně…
Komentáře (1)
Komentujících (1)