7.3.2005,Podobrazy
Anotace: 7.3.2005,Podobrazy
Prodírám se závějí vzpomínek
a propadám se stále hloub a hloub...
Noční město v záři večerních lamp
Odlesk vzpomínek ve sněhu mě udeřil do očí
Bolí to, pálí...
Zavřu oči, nic necítím...
Zaposlouchám se do temné melodie svých citů
Slyšíš?...
Možná to nebude tak hrozný, říkáš.
...zkus to..., odpovím ti.
Komentáře (3)
Komentujících (3)