Sup s supicí a malými supáčaty
Anotace: o tom je asi štěstí...
Sup si tak jednoho dne řek:
to je ale krásný dub.
Je z něho vidět na břeh,
žil bych si pak jako hrdý Řek.
A nápad hned další měl,
že krásnou supici by ještě chtěl.
Miloval by se jak Ital,
své supačata jen by pak hýčkal.
Komentáře (5)
Komentujících (4)