Pravdivé, dráždivé. Proti tomuto pohledu, názoru, nemám zhola nic!
15.08.2006 15:46:00 | šedá bílá myška
..no je ti 16, hrdopýšku, to mnohé vysvětluje ale neomlouvá. zkus se vrátit k této básni tak za 20 let.
j.c.ben
19.07.2006 11:28:00 | j.c.
Vnímám kritiku, a dokonce ji i přijímám, ale jestliže si skoro stěžuješ na svůj šťastný život a jde to vidět, nemám důvod proč ti tvou kritiku přijímat.
20.06.2006 08:19:00 | Aaliyah
Má to věcnost, drzost zdravou, nemáš rád konzum a hloupé lidi? Pro co žiješ ty, a jak poznáš pro co žijí jiní, pro fotbal fandové, plné obchodné centrá, MC Donaldy a modelky a bordelky? Venku je krásně, já život beru vážně ale s humorem.
17.06.2006 15:01:00 | Jarky