Anotace: Mám to tady rád. Na pár dní se odmlčím... Ale psát komentare budu dál nebojte...
Jsi dobrý, Tomáši - 100
A rozvádět svá slova nebudu, jsi na Literu dost dlouho, tak jistě pochopíš.
18.06.2006 14:14:00 | Mirka Hedbávná
No az na to ze mi to trosku pripomina moje prevozniky, poutniky, hvezdare a ja nevim co jeste v mych basnich, tak pekne:o) A za plnou...
17.06.2006 20:15:00 | BlackTangerine