Anotace: tvůj šedivý svět bude zase plný barev...
Jo milý básníku,já musím zase nějak souhlasit se šestkou:)První co mě napadlo:" Jé to je taková hezká písnička.K praskajícímu táboráku,staré kytaře a vůni špekáčků." Je to hezké,ale jako básen bych to příliš nebrala;)
18.06.2006 15:30:00 | temnezakoutimojiduse
krátké a přitom poetické...
někdy není třeba mnoho slov, viď?
18.06.2006 11:11:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Nějak jsi mě tímhle dílkem zaskočil,je hezké,ale znám od Tebe trošku jinčí,řekla bych...
18.06.2006 10:32:00 | Harr
nevim proč, ale napadli mě medvědi...teda vlastně Nedvědi...je to takové nijaké....Nedvědovské...ovšem hovořím samozřejmě jen za sebe a jsem si vědoma svého odporu vůči Honzovi a Františkovi a kdybys mě zabil fakt nevim proč si to s nima spojuju...prostě jenom neodbytnej pocit...
18.06.2006 02:58:00 | šestka
Nadchlo me to, ale nejakej kousicek, kus neceho vyssiho. Nejde to popsat, tresnicka na dortu... Jinak pekna (ale stejne bych neco prihodil... :o) )
17.06.2006 23:57:00 | Tomáš Ektus