Nemusíš psát pro lidi...klidne piš pro sebe :) ale my bychom z toho taky chtěli něco mít :)
18.06.2006 20:44:00 | Ayla
Taky si myslím, že bys měla zkoušet dál psát... Je v tom spontánnost, to je první předpoklad, ty další se časem samy projeví a možná i osloví spolu s tóny které časem budeš i třeba improvizovaně hrát...až ti někdo řekne, že tě má velmi rád.
18.06.2006 20:25:00 | Krtica
Klidně piš dál,každý nějak začínal...ono se to vystříbří...jak říkávala moje mamka...
18.06.2006 13:21:00 | Harr
Ne, bnasne psat umis
a casem se to naucis
Pis neni to vubec spatny!
18.06.2006 10:59:00 | Tomáš Ektus