Anotace: to je jedno, rači to ani nečtěte, k básni to má daleko.. je to jen o pocitech...
občas, co zdá se, že vyhaslo přikrylo jen vlhké listí, však občas vítr foukne, a odkryje to, co ukryté bylo... jen - ohlédne se někdo na vyhaslý táborák?
24.07.2006 00:07:00 | Nausika
dit je do dobra basnicky a ty city, beznadej a neznost lasky je z toho citit vic nez si myslis...
18.06.2006 13:45:00 | Tomáš Ektus
Je to pěkný, dal jsem 80%. Chce to dopilovat. A nevím, proč bysme to neměli číst? Zveřejňují se větší capiny.
18.06.2006 13:24:00 | weitinger